18 Mayıs 2009 Pazartesi

Dinleme de yanında yat

Son günlerde, başka hiçbir şey dinleyemez buldum kendimi.

Prodigy, daha önce bahsettiğim son albümünü çıkardığından beridir kendimi Profigy esaretinde buldum.

Reggae, rasta veya haiti grooves (bunu bi tarafımdan uyduruyorum şu an) tarzı müziklerden pek hazzetmem belli başlı örnekler haricinde.

Altta, bazılarınızın beyaz bir pencere olarak gördüğü parça Thunder'ın videosu. Patois aksağanıyla söylenmiş bir sample nakarat bölümü ve dolu dolu beat'li (bitli olur mu acaba:P) eğlenceli, hatta düşündürücü bir parça diyebiliriz.

Tam bir club hiti, yazın bol yumurtalı, fazlaca sucuklu gazı biberi bir parça.....

O çoğu zaman, bozuk İngilizce ile Afrika şiveleri karışımı, tatsız gelen Patwa bile o kadar uyumlu durmuş ki parçada.

Prodigy'ye bir kez daha selammm..!!!



http://www.youtube.com/watch?v=l0uAsHKiR-c favit'te oku

5 yorum:

Bodrum dedi ki...

prodigy benim teenage zamanımda sürekli dinlediğim gruplardan biriydi. aslında halada severim bu grubu hatta o zamanlarda evde temizlik yaparken devamlı prodgy çalarak yapardım ki parçalarının verdiği speedlikle işleri bir anda bitirirdim:) çok hoş!

ya bu arada şu you to be biliyorsunuzki hep sansürlü bundan nefret ediyorum. ve şiddetle kınıyorum acaba sansür.org haricinde başka bir yöntem biliyorsanız ve paylaşırsanız memnun olurum hani..o yöntemi denedim ama onunda abuk sabuk reklam unsurşları yüzünden bıkkınlık gelmişdi ve kaldırdım bilgisayarımdan programı. ama illaki benim bilmediğim başka bir yolda vardır tabi?

Besimi dedi ki...

@BodrumSibel

Evet, gerçekten çok enerjik bir grup Prodigy. Temizlikte de baya bi motive eder herhalde :DD tuttum bunu denerim ;)))

Youtube için tünellerden başka önerebileceğim opendns.com sitesi var. Oradan, dns ayarlarını değiştirip sorunsuz yutuba erişebilirsin sanırım. Blogumdaki videoların yarısından fazlasını beyaz bomboş pencereler olarak görmek çok acı gerçekten...
Bunu Türkiye'ye geldiğim zamanlarda sıkça hissediyorum.
Umarım, milletimiz yasaklara alışmadan bi çaresini bulurlar..

Bodrum dedi ki...

İŞDE BUDUUUUR YAAAA. ÖSLEMİŞİM BE PRODIGY İ DİNLEMEYİ. VALLAHİŞ SANA TŞK. HEM HATIRLATTIĞIN İÇİN HEMİDE YOU TOBE KONUSUNDA ÖNERİN İÇİN YAPTIM VE SANSÜRÜMÜ KALDIRDIM YAŞASIN ÖZGÜRLÜK YAŞASIN PRODGY !!!! HEHEHE

not: bu arada temizlik önerimi uygula hiç bu kadar iş yapmakdan zevk almamışsındır diyebilirim.

Besimi dedi ki...

Prodigy açarım yüksek sesle de temizliğe üşenir miyim üşenmez miyim bilemiyorum :D
Bu arada harbiden Bodrum'da mı oturuyosun? Güzel bi his olmalı :)) Bodrum'u da özlediğimi hatırladım şimdi düşününce ))))

Bodrum dedi ki...

sen hele bi açda sesini o speedliği seni nasıl harekete geçiriyor ister istemez:) oturarak müzik dinlenemicene göre e mutlaka hareket lazım değilmi?

evet yaklaşık 10 yılı aşkındır memleketim izmiri terkedip düşdüm bu kahpe yere...içindende çıkamadım kaldım buralarda..ama şikayetim yok!!